Astra K va avea un nou motor: 1.4 Turbo, 150CP si consum mixt de 4.9 litri

Opel Astra K, compacta germana care tocmai a primit o noua generatie, va fi oferita si in compania unei motorizari 1.4 Turbo complet noi. Aceasta este realizata integral din aluminiu si este descrisa drept “fratele mai mare” al motorului 1.0 Ecotec Turbo din gamele Adam si Corsa.
Noul Opel Astra K - motorizare 1.4 TurboMotorizarea 1.4 Turbo din ofertaOpel Astra va fi oferita in doua variante de putere, 125 si 150 CP, iar cuplul maxim anuntat este de 245 Nm. Agregatul respecta normele Euro 6 si se bucura de tehnologie Start-Stop. Consumul mixt anuntat al lui Astra K 1.4 Turbo in ciclul standard NEDC este de 4.9 litri la suta, in timp ce emisiile de CO2 sunt de 114 grame pe kilometru.
Cei de la Opel estimeaza ca noul motor de 1.4 litri este capabil sa surclaseze o unitate aspirata de 2.0 litri la toate capitolele relevante, de la performanta pana la consum de carburant. Reprezentantii Opel promit ca noul lor motor 1.4 Turbo a fost gândit din start sa fie printre cele mai eficiente si silentioase din segment.

Mai multe detalii pe Automarket.ro

Mai jos puteti viziona un filmulet cu testarea noului Astra K


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*