Audi recheama in service 70.000 de unitati produse in 2012 pentru verificari

service-audiAudi a emis un buletin de rechemare in service pentru modelele A4, A5, A6, A7 şi Q7 echipate cu motorul 3.0 diesel si produse intre martie si decembrie 2012, titreaza cei de la Reuters.
Audi va initia o rechemare in service pentru modelele A4, A5, A6, A7 si Q7 echipate cu motorizarea 3.0 TDI si produse intre martie si decembrie 2012. Potrivit celor de la Reuters, campania de rechemare implica aproximativ 70.000 de unitati la nivel global si implica o verificare la nivelul sistemului de franare. Reprezentantii marcii Audi au precizat ca vehiculele respective nu au probleme la nivelul franelor, ci la o membrana a sistemului de servoasistare al sistemului hidraulic de franare. Chiar daca acea membrana ar avea scurgeri, vehiculele respective tot ar putea fi oprite de soferii lor in siguranta, specifica reprezentantii constructorului german.
Rechemarea este valabila la nivel global, dar cei de la Audi nu au specificat numarul unitatilor afectate pentru fiecare piata in parte. Reprezentantii diviziei americane a marcii a anuntat ca doar 1.814 unitati vândute pe piata din Statele Unite ale Americii sunt vizate de aceasta rechemare. Unitatile ramase pâna la 70.000 au fost vandute pe celelalte piete pe care activeaza marca din Ingolstadt, iar proprietarii lor vor fi instiintati de reprezentantele de la care au achizitionat vehiculele respective.

Mai multe detalii pe Automarket.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*