Dacia, printre cele mai rentabile automobile

compania-daciaChiar daca nu toata lumea tine cont de acest aspect atunci cand achizitioneaza un automobil, valoarea reziduala cantareste mult, atunci cand se calculeaza costurile de exploatare ale unui automobil. Conform unui studiu efectuat de consultantul german BF Forecast, o alegere inteleapta ar trebui facuta (si) prin prisma pastrarii valorii in timp, pentru ca astfel proprietarii de automobile ar fi scutiti de pierderi deseori nebanuite!
A cumpara un automobil mai ieftin nu inseamna neaparat a face o economie de bani! Uneori, deprecierea in timp poate fi mai mare decat la un automobil mai scump, astfel incat economia facuta la achizitie sa fie anulata de pretul mai mic de revanzare.
Cei de la cabinetul german de consultanta BF Forecast au publicat recent o lista cu cele mai rentabile automobile noi, pe clase. In tabelul de mai sus se poate vedea, pe langa pretul de achizite, valoarea medie a automobilului calculata dupa patru ani de utilizare. Marea surpriza o constituie Dacia, care se regaseste in acest tabel cu nu mai putin de patru modele – de fapt, cu toate modelele reprezentative din gama!

Mai multe detalii pe 24auto.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*