Daimler doreste sa foloseasca Centrul Tehnic Titu al Renault pentru teste

Titu-Dacia-RenaultDaimler este in negocieri avansate cu Grupul Renault pentru ca firma germana sa poata folosi pentru teste Centrul Tehnic Titu din Romania. Oficialii Daimler au vizitat Titu, stiu bine locul si vor lua o decizie in perioada urmatoare, potrivit lui Nicolas Maure, directorul general al Grupului Renault Romania.

“In ceea ce priveste ingineria, avem discutii cu Daimler pentru a vedea cum folosim Titu. Acum discutiile continua si este posibil sa cooperam intr-o zi pentru a folosi si ei Titu. Au vizitat, stiu locul. (…) Discutiile au demarat acum un an, dar stiti cum este… pentru astfel de decizii e nevoie de timp. Pe masura ce vom avea noutati pe subiect revenim si va comunicam”, a declarat Maure, intr-o discutie restransa cu presa, dupa lansarea editiei aniversare “Logan 10 ani”.

“Deocamdata, Mioveni nu joaca un rol important in cooperarea dintre Alianta Renault-Nissan si Daimler. Dupa cum stiti, primul element al cooperarii este Renault Kangoo adaptat la cerintele estetice ale Daimler, denumit Citan. (…) Al doilea element este sa vindem motoare celor de la Daimler, in special motoare diesel mici. (…) Al treilea pas este proiectul comun Renault Twingo – Daimler smart, care este aproape dezvaluit publicului. (…) Momentan, de la Mioveni nu trimitem transmisii catre Daimler, dar Mioveni furnizeaza transmisii pentru Nissan”, a spus Maure.

Mai multe detalii pe 0-100.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*