Facelift facut de japonezii de la Toyota pentru modelul Verso-S

Toyota Verso-SToyota a aplicat o restilizare in gama Verso-S, pentru a-si aduce monovolumul de segment B in linie cu noul sau limbaj estetic.
Toyota Verso-S, monovolumul de segment B al marcii nipone, a primit un facelift la trei ani de la lansarea generatiei actuale. Facelift-ul i-a adus lui Verso-S un set de lumini de zi cu LED-uri, culori noi in portofoliu, un set de stopuri noi si o lista de dotari mai bogata pentru anumite echipari. Restilizarea i-a aplicat lui Verso noul limbaj de design al marcii japoneze, numit “Keen Look”, care implica o noua grila frontala, o bara de protectie redesenata si alte mici schimbari de ordin estetic, cum ar fi noile jante din aliaj de 16 inch.
Habitaclul lui Verso-S poate fi comandat intr-o singura nuanta, pe negru, sau intr-o combinatie de maro si negru. Reprezentantii Toyota spun ca a fost imbunatatit nivelul de calitate al materialelor de la bord, incluzând granulatia plansei de bord, ornamentele din habitaclu si alte detalii interioare. in materie de tehnologie, lista de dotari standard include acum si un sistem de monitorizare a presiunii in pneuri. Nivelurile de echipare medii si superioare ale lui Verso-S prezinta un ecran tactil cu dimensiunea de 6.1 inch, conectivitate Bluetooth, port USB si camera video pentru marsarier.

Mai multe detalii pe Automarket.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*