Ford S-Max Vignale: conceptul unui viitor monovolum de lux

s-max-conceptFord S-Max Concept, prezentat anul trecut la Frankfurt, revine cu o noua declinare, ce se va adresa clientilor premium: S-Max Vignale. Conceptul anticipeaza un viitor monovolum de lux.
In toamna anului trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Ford a dezvaluit conceptul viitorului S-Max, asteptat pe piata in 2015.
Ford S-Max Concept, monovolumul care prevesteste un nou limbaj de design
Anul acesta insa, constructorul american revine cu o reinterpretare a prototipului, personalizat cu ajutorul liniei premium Vignale, introdusa si ea tot in toamna anului trecut la Frankfurt, dar pe Mondeo.
Ford Mondeo Vignale – conceptul care anunta un nivel de echipare superior lui Titanium
Noul Ford S-Max Vignale Concept a fost dezvaluit la Milano, in cadrul Saptamanii Designerilor si vine cu o noua grila hexagonala si o culoare exterioara unica, botezata Milano Giorgio. Aspectul exterior este completat de un set de jante Vignale de 21 de inch si de mai multe insertii din aluminiu.
Interiorul capata accente premium gratie capitonarii cu piele fina a plansei de bord. Scaunele, mai subtiri decat pe conceptul initial pentru a crea mai mult spatiu, au fost si ele imbracate in piele, cusuta manual dupa un tipar hexagonal. Pentru cei de pe al doilea rand de scaune, Ford a pregatit si masute speciale, echipate cu statii de incarcare pentru telefoanele mobile inteligente.

Mai multe detalii pe Automarket.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*