Foto spion: Audi RS3 2015 ar putea avea un motor de 2.0 litri in patru cilindrii

audi-rs3-spionEste de asteptat ca noul Audi RS3 ce va fi lansat pe piata in 2015 sa se abata de la radacinile sale de masina cu motor in cinci cilindri turbo si va fi probabil echipat cu un motor turbo de noua generatie in patru cilindri.
Noua generatie a Audi RS3 a fost reperata de foto-reporterii spioni, care sustin ca acesta sigur suna a masina cu motor in 4 cilindri. Acest lucru ar avea sens, deoarece Audi ar putea, practic, folosi motorul turbo cu patru cilindri de 2.0 litri care a debutat recent pe Volkswagen Golf R400, dezvoltand o putere maxima de 396CP (295kW), mai bun ca putere decat cel de 5 cilindri, dar mai slab la capitolul cuplu motor (465Nm).
In ceea ce priveste modificarile aduse la exterior, fata de prototipurile anterior spionate, acest RS3 are aripile rotilor mai largite, in timp ce bara de protectie prezinta prize de aer generoase si faruri cu LED-uri de ultima generatie, aratand gata de productie. La partea din spate, fata de prototipuri, acesta are in loc de patru cai de evacuare, doua de forma ovala.
Noul Audi RS3 este de asteptat sa debuteze la Salonul Auto de la Paris, in octombrie, iar productia probabil sa inceapa la sfarsitul anului 2014.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*