Grupul Volkswagen este pe cale sa aprobe dezvoltarea unei marci low-cost ce va concura cu Dacia

VW-low-cost     Publicatia germana Manager Magazin anunta ca Grupul Volkswagen este pe cale sa aprobe dezvoltarea unei marci low-cost, urmand ca primele modele sa apara pe piața in anii 2016 sau 2017.
Volkswagen Group este pe cale sa aprobe dezvoltarea unei marci low-cost! Compania germana a rezolvat problemele legate de costurile ridicate de dezvoltare ale viitoarelor modele si vor putea sa lanseze primul model in 2016 sau cel tarziu in 2017. Divizia low-cost de la Volkswagen va fi marca cu numarul 13 din concernul din Wolfsburg si ar putea avea modele produse in China, cu ajutorul partenerilor FAW sau SAIC, ca apoi sa fie comercializate in principal pe piata respectiva. Primul model va avea un pret de baza situat in jurul valorii de 7.500 de euro!
Marca de buget a celor de la Volkswagen este asteptata sa debuteze apoi pe alte piete emergente, cum ar fi India. Planul de vanzari al acestei marci va fi de 500.000 de unitati pe an. Pana in prezent, compania germana a refuzat sa comenteze speculatiile legate de introducerea pe piata a noii marci iar surse din cadrul marcii germane anunta aprobarea noii marci in vara acestui an.

Mai multe detalii pe autostrada.md


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*