In urmatorii 4 ani Fiat are pe lista de prioritati Punto, Bravo si 500X

Fiat_Car_NewsFiat a publicat planurile sale de extindere a gamei pentru urmatorii patru ani. Pe lista de prioritati se gasesc Punto si Bravo, dar si derivatul pentru teren accidentat, 500X.
Fiat si-a facut publice planurile de dezvoltare pentru urmatorii ani, dezvaluind implicit o serie de modele care vor vedea lumina zilei in urmatorii patru ani. Constructorul italian a decis sa isi imparta gama in doua, incercând astfel sa se adreseze unui public diferit, cu asteptari diferite si cu posibilitati financiare diferite.
Gama Fiat va include o linie de modele abordabile, adresate persoanelor pragmatice, si o linie de modele aspirationale, cu un design emotional. Daca prima linie va avea in centru Panda, a doua se va baza pe 500.

Constructorul italian va reveni si in segmentul B, acolo unde si Punto are nevoie de o noua generatie. Gama va fi completata in 2017 de un crossover compact, cel mai probabil un inlocuitor pentru Sedici. Iar micul Panda a fost lasat la urma, noua sa generatie urmând sa debuteze abia in 2018.

Mai multe detalii pe Automarket.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*