Lada Largus Cross, Kalina Sport si LADA 4×4 Urban, noi modele de la AvtoVAZ

lada_largus_crossCompania AvtoVAZ nu uita sa isi innoiasca gama de modele, ajustand cateva elemente noi la exterior si la componentele tehnice. De aceasta data, concernul a prezentat trei modele, cunoscute de la prima vedere: o “NIVA” modificata, primind numele de LADA 4×4 Urban, un update pentru Kalina – LADA Kalina Cross, o noua caroserie pentru Lada Largus Cross si un hatchback LADA Kalina Sport.
In ceea ce privette off-road-ul biruitor de pante abrupte, LADA 4×4 va avea parte de acelasi motor pe benzina cu o capacitate de 1,7 litri, ce produce 83 CP impreuna cu o transmisie manuala in 5 rapoarte. Aspectul “Nivei” clasice cu trei usi a suferit o usoara restilizare. Grila motorului a primit o noua infatisare, alaturi de bare de protectie din plastic, vopsite in culoarea caroseriei.
Automobilul a primit jante de 17 inch, sistem electric complet, ce include reglarea oglinzilor retrovizoare, un sistem de climatizare si o consola multimedia produsa de Alpine. Inginerii de la AvtoVAZ au lucrat la imbunatatirea sistemului de tractiune integrala.

Mai multe detalii pe Autostrada.md


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*