Lansarea lui Sandero RS confirmata de Renault pentru America Latina

SANDERO RSVarianta de performanta RS a lui Sandero a fost confirmata oficial pentru debut de divizia sportiva a marcii Renault. Pentru moment, doar varianta dedicata pietei din America Latina a fost mentionata pentru productie.
Sandero R.S., varianta sport mult-asteptata a hatchback-ului vandut de Dacia si de Renault in aproape aceeasi forma, a fost confirmat pentru productie de divizia Renault Sport. Din pacate pentru fanii europeni ai modelului, versiunea sportiva a lui Sandero va fi lansata, cel putin in prima faza, doar sub sigla Renault si doar pe piata din America Latina. Compania franceza va construi in Brazilia varianta RS a lui Sandero, care va fi comercializata apoi doar pe pietele locale, in completarea versiunii GT Line, o alta varianta a lui Sandero care nu este disponibila pe piata din Europa.
Reprezentantii Renault Sport nu au specificat ce tren de propulsie va echipa varianta RS a lui Sandero, dar primul teaser video al acestui model, publicat pe canalul de Youtube oficial al diviziei, ne lasa sa asteptam o evolutie un propulsor supraalimentat. Inginerii Renault Sport au modificat sasiul lui Sandero, design-ul sau si sistemul de franare.

Mai multe detalii pe Automarket.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*