Lansarea noului Focus RS nu va avea loc in 2015, asa cum era initial prevazut

FORD-FOCUS-RSUn oficial Ford a confirmat pentru publicatia britanica Autocar ca lansarea noului Focus RS nu va avea loc in 2015, asa cum era initial prevazut.
Stephen Odell, seful Ford Of Europe, a confirmat pentru Autocar ca noul Focus RS nu va fi lansat in 2015, a?a cum era initial prevazut. Initial, oficialii Ford s-au temut ca noul Focus RS va atrage din potentialii clienti pentru Ford Mustang, model ce va debuta pe anumite piete din Europa la inceputul lui 2015. Studiile au aratat insa ca grupurile de clienti sunt diferite, dar decizia de a intarzia lansarea unui nou Focus RS a fost luata deja, se pare.
Cand va fi lansat, noul Ford Focus RS va folosi cel mai probabil noul propulsor de 2.3 litri turbo cu patru cilindri, modificat pentru a dezvolta in jur de 330 CP. Acest motor este folosit si de noul model Mustang. Cel mai probabil, viitorul Focus RS va fi disponibil doar ca hatchback cu cinci portiere, iar puterea va fi transmisa catre puntea fata.
Intre timp, Ford a mai anuntat ca va mari gama actualului Focus ST cu o versiune diesel ce va folosi propulsorul 2.0 TDCI ce va livra 182 CP. Sprintul de la 0 la 100 km/ora se va face in 8 secunde.

Mai multe detalii pe Automarket.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*