Manual auto fiat Albea

fiat-albeaExtras din manual
Avertizare plan de intretinere
Mesajul va aparea atunci cand kilometrajul vehiculului se apropie de numarul de kilometri stabilit pentru intretinere, incepand cu 2000 km inainte pana la 1000 km dupa scadenta reviziei. Mesajul va aparea doar cu cheia de contact in pozitia
MAR, iar pe display-ul multifunctional va aparea urmatorul mesaj:
La unele versiuni, martorul (õ) se va aprinde pe tabloul de bord, iar la unele versiuni va aparea un mesaj pe display-ul multifunctional. Contactati o Reprezentanta Fiat pentru efectuarea operatiilor de intretinere prevazute in planul de service si pentru a programa urmatoarea scadenta a reviziei.
Avertizare inlocuire anuala ulei  de motor
Display-ul multifunctional va indica perioada (zile) pana la inlocuirea uleiului motor (vezi figura). Mesajul va putea fi vizualizat pe display timp de aproximativ 5 secunde.
La unele versiuni, martorul (õ) se va aprinde pe tabloul de bord, iar la unele versiuni va aparea un mesaj pe display-ul multifunctional. Contactati o Reprezentanta Fiat pentru efectuarea operatiilor de intretinere prevazute in Planul de intretinere si pentru a programa urmatoarea scadenta a reviziei.

Manual de utilizare si intretinere Fiat Albea
Download


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*