Manual auto Seat Leon

seat_leonManual de utilizare si intretinere:
Indicatii de siguranta
– Bagajele si alte obiecte care nu sunt fixate in portbagak pot cauza accidentari grave.
– Depozitati intotdeauna obiectele in portbagaj si fixati-le de inelele de ancorare.
– Utilizati chingi speciale pentru fixarea obiectelor grele.
– In caz de manevre bruste sau de accident auto, obiectele care nu sunt fixate pot fi proiectate inainte, accidentand ocupantii automobilului sau trecatorii. Acest risc sporit de accidentare va fi si mai mare daca un obiect care nu este fixat este lovit de un airbag in expansiune. Daca are loc acest fenomen, obiectele pot fi transformate in “proiectile”. Pericol de accidentare fatala.
– Va rog sa retineti ca la transportarea obiectelor grele, centrul de greutate se poate deplasa; acest fapt poare afecta manevrabilitatea automobilului si poate cauza un accident. Din acest motiv, adaptarea corespunzatoare a vitezei si a stilului de conducere este esentiala pentru evitarea accidentelor.
– Nu depasiti niciodata sarcinile admise pe punti si masa totala maxima admisa. In cazul depasirii sarcinii pe punti sau a masei maxime admise, manevrabilitatea automobilului poate fi modificata, ceea ce poate cauza accidente, leziuni ale ocupantilor si deteriorarea automobilului.
– Nu lasati niciodata automobilul nesupravegheat, in special cand portbagajul este deschis. Copii pot urca in portbagaj si inchide capota acestuia, ramanand blocati inauntru fara ajutor si expusi unui risc fatal.
– Nu permiteti niciodata copiilor sa se joace in interiorul sau in jurul automobilului. La parasirea acestuia, inchideti si incuiati portbagajul si toate portierele. Inainte de incuierea automobilului, asigurati-va ca in automobil nu sunt adulti sau copii.

Manuale auto Seat Leon
– Instructiuni de utilizare, sfaturi practice de intretinere, date tehnice in Romana
– Manual de utilizare si intretinere, plan de service, schema sigurante in limba Engleza
Download (26.4MB)

leonManual auto Seat Leon 2001-2003
– Manual de utilizare si intretinere, plan de service, schema sigurante in Engleza
– Manual de utilizare si intretinere, plan de service, schema sigurante in Spaniola
Download (12MB)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*