Manual Daewoo Matiz

matiz-fataExtras din manualul de reparatie
Descrierea intretinerilor periodice
Operatiile de intretinere menionate in paginile urmatoare sunt explicate mai jos. Asigurati-va ca la momentul potrivit toate piesele au fost inlocuite si toate operatiile de intretinere au fost efectuate inainte ca vehiculul sa circule in nou. Utilizati numai lichide si lubrifianti recomandati.
Verificarea curelei de transmisie
Daca pompa directiei asistate, compresorul de aer conditionat si alternatorul sunt actionate de o curea separata verificati ca aceasta sa nu prezinte crapaturi, ciupituri sau o uzura anormala, precum si tensiunea de intindere. Reglati sau inlocuiti cureaua, dupa caz.
Inlocuirea uleiului si a filtrului de ulei
Folositi numai ulei de motor cu specificatia API SJ recomandata sau superioara acesteia. Specificatia SJ poate fi indicata de sine statator sau in combinatie cu alte specificatii, ca SJ/CC, SJ/CD etc.
Vascozitatea uleiului
Vascozitatea uleiului de motor influenteaza consumul de combustibil si functionarea motorului pe timp rece. O vascozitate scazuta poate asicura imbunatatirea consumului de combustibil si o mai buna functionare pe timp rece; pe de alta parte, pe timp cald este necesara o vascozitate mai mare a uleiului pentru a asigura o ungere satisfacatoare. Folosirea uleiurilor de alta vascozitate decat cea recomandata poate produce defectarea motorului.

Manual Daewoo Matiz
– Manual de reparatii, utilizare si intretinere in Engleza.
Download (32.6MB)
Manual Daewoo Matiz
– Manual de reparatie, motor si caroserie in Romana,
Download (28.5MB)


2 thoughts on “Manual Daewoo Matiz

 1. Cuprins manual de reparatie:
  – Informatii generale
  – Motorul
  – Suspensia
  – Transmisia
  – Directia
  – Incalzirea, ventilatia si aerul conditionat
  – Caroseria si accesorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*