Opel Calibra 1990-1998: Manual de reparatie

Opel Calibra Service 1990-1998Service-ul la Opel Calibra in functie de kilometraj/programul de revizie si sectiunile din manualul de service, va ofera un program de intretinere planificat, ceea ce va duce la o durata de viata mai lunga si mai sigura. Acesta este un plan global, asa ca intretinerea unor anumite parti, iar a altora nu, in intervalele de service specificate, nu va produce aceleasi rezultate.
Pe masura ce faceti autoservice pe vehiculul dumneavoastra, veti descoperi ca multe dintre proceduri pot – si ar trebui – sa fie grupate impreuna, datorita unei proceduri speciale realizate, sau datorita apropierii a doua componente, altfel făra legatura unua fata de celalalta. De exemplu, in cazul in care vehiculul este ridicat pentru orice motiv, eșapamentul poate fi inspectat in acelasi timp cu suspensia si componentele directiei.
Primul pas in acest program de intretinere este de a va pregati inainte de a incepe efectiv lucrul. Cititi toate sectiunile relevante pentru activitatea care urmează sa fie efectuata, apoi faceti o lista si adunati toate piesele si uneltele necesare. Daca intampinati o problema, cereti sfatul unui specialist de piese, sau la un departament de service al dealer-ului.

Manual de reparatii si intretinere, plan de service si date tehnice Opel Calibra in Engleza

Download


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*