Manual Skoda Octavia Tour

Octavia TourInstructiuni de functionare:
Interschimbarea rotilor
Daca pneurile rotilor din fata sunt mult mai uzate, se recomanda schimbarea rotilor din fata cu cele din spate, corespunzator schemei prezentate. In acest fel, toate pneurile vor avea cam aceeasi durata de viata.
In anumite situatii de uzura a suprafetei pneurilor, se poate dovedi avantajoasa schimbarea rotilor in cruce. Acest lucru este pozibil la cauciucurile care nu sunt prevazute pentru o anumita directie. Amanunte puteti obtine de la dealerii Skoda.
Inlocuirea rotilor/pneurilor
Atat pneurile cat si jentile sunt elemente constructive importante. De aceea trebuie utilizate pneurile si jentile furnizate de noi. Ele sunt adaptate exact la tipul de masina si contribuie astfel, in mod esential, la o buna tinuta la drum si la siguranta circulatiei.
Montarea si repararea pneurilor necesita cunostinte de specialitate si unelte adecvate. Aceste operatii este bine sa fie efectuate de specialisti.
Pe toate cele patru roti este bine sa conbinati, pe cat posibil, pneuri cu benzi de acelasi tip constructiv, de aceeasi marime (circumferinta si rulare) si de aceeasi forma a profilului….”

Skoda Octavia Tour
Manual utilizare si intretinere, plan de service, date tehnice, informatii operare si indicatii la deplasare  in limba romana
Download


2 thoughts on “Manual Skoda Octavia Tour

 1. Manualul auto cuprinde:
  – Operarea (cheile, imobilizator electronic, centura de siguranta, portbagajul, frana de mana, cutia de viteze, pornirea motorului, sistemul de navigatie, etc)
  – Indicatii la deplasare (conducerea economica si ecologica, franele, tractiune integrala, etc.)
  – Instructiuni de functionare (Combustibil, ingrijirea vehiculului, ulei de motor, sistem de racire, lichidul de frana, Baterie, bujii, filtrul de praf si polen, etc.)
  – Autoajutor (Cutie de prim-ajutor, Set scule de bord, roata de rezerva, schimbarea rotii, sigurantele, etc.)
  – Date tehnice (Date caracteristice vehicul)

 2. Planul de Service pentru Skoda Octavia Tour cuprinde tatele de identificare ale autovehiculului, intervalele de efectuare a inspectiior de service, dovezi ale efectuarii inspectiilor de service si a garantiei de mobilitate, lucrarile de service necesare, indicatii despre garantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*