Manuale auto Chevrolet Aveo

chevrolet-aveoExtras din manualul de utilizare si intretinere:
Intretinerea autovehiculului cand se tracteaza o remorca
Autovehiculul dumneavoastra necesita revizii tehnice mai frecvente cand tracteaza o remorca. Pentru mai multe informatii, consultati programul de intretinere din ghidul de service. Elementele cele mai importante cand conduceti cu remorca atasata sunt urmatoarele: lichidul pentru transmisia automata (nu adaugati prea mult lichid), uleiul de motor, cureaua de transmisie, sistemul de racire, lichidul de frana si reglarea franelor.
Toate aceste aspecte sunt descrise in acest manual iar indexul alfabetic va va ajuta sa regasiti uşor aceste descrieri. In cazul în care conduceti cu remorca ataşata, este indicat să cititi aceste sectiuni inainte de a porni la drum. Verificati periodic daca toate suruburile si piulitele carligului de tractare sunt bine stranse.

Manualele de utilizare si intretinere contin detalii referitoare la:
1. SCAUNELE SI SISTEMELE DE PROTECTIE A OCUPANTILOR (Informatii importante despre centurile de siguranta, airbaguri, scaunele pentru copii si alte functii de siguranta)
2. INSTRUMENTELE DE BORD SI COMENZILE (Informatii cu privire la instrumentele, indicatoarele si comenzile autovehiculului)
3. CONDUCEREA AUTOVEHICULULUI (Informatii despre modul de conducere a autovehiculului dumneavoastra în diferite conditii)
4. SISTEMUL DE CLIMATIZARE SI SISTEMUL AUDIO (Modul de functionare al sistemului de încalzire, ventilatie si aer conditionat si al sistemului audio)
5. SITUATII DE URGENTA.(Informatii importante despre ce aveti de facut în cazul în care aveti vreo problema în timpul conducerii)
6. INTERVENTIILE SERVICE SI INGRIJIREA AUTOVEHICULULUI (Informatii despre întretinerea corespunzatoare a autovehiculul dumneavoastra)
7. ÎNTRETINEREA AUTOVEHICULULUI (Informatii despre întretinerea autovehiculului)
8. DATE TEHNICE (Specificatii ale autovehiculului, tipuri de lubrifianti si alte informatii utile)
9. INDEX ALFABETIC

Manuale de utilizare, intretinere, plan de service periodic, panou cu sigurante Chevrolet Aveo in romana (2006-2009).
Download (25.9MB)
Chevrolet Aveo 4 usi 2011 – Download
Chevrolet Aveo 5 usi 2011 – Download

Manual de reparatii elemente de caroserie Chevrolet Aveo 2012
Download


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*