Manuale auto Volvo XC60

Volvo_XC60Manualul de utilizare si intretinere contine detalii cu privire la:
– Siguranta la bord, cu informatii despre centurile de siguranta, sistemul airbag, sistemul de protectie impotriva rasturnarii, etc.
– Incuietori si sistemul de alarma, cu referire la cheia cu telecomanda, functia Keyless drive, sistemul de alarma, etc.
– Postul de conducere, cu informatii despre instrumente si butoane de comanda, sistemul Volvo Sensus, pozitiile cheii in comutatorul de contact, iluminarea, geamurile, oglinda retrovizoare si oglinzile exterioare, etc.
– Confortul si placerea de a conduce, cu referire la controlul climatizarii, sistemul de incalzire a blocului motor alimentat cu carburant, computer de bord, sistemul de control al stabilitatii si tractiunii, etc
– Sistemul infotaiment, cu referire la pornirea rapida, radio, media player, telefon mobil cu recunoasterea vocii, RSE – Sistemul Rear Seat Entertainment, etc.
– In timpul calatoriei, cuprinzand informatii despre recomandari in timpul conducerii, alimentarea cu carburant, compartimentul pentru bagaje, tractarea unei remorci, etc.
– Rotile si anvelopele, cu date despre inlocuirea rotilor, presiunea in pneuri, repararea de urgenta a anvelopelor perforate, etc.
– Intretinerea si reviziile tehnice, cu referire la baterie, sigurante, intretinerea autovehiculului, etc.
– Date tehnice, cu informatii despre codurile de identificare a autovehiculului, dimensiuni si mase, uleiul de motor, etc

Volvo XC60
– Manual de Utilizare si intretinere, plan de service, panou de sigurante si date tehnice in Romana.
Download
Manuale de utilizare si intretinere Volvo XC60 in Engleza:
2009 | 2010 | 2011 | 2012


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*