Manuale si documentatii Corsa C

Extras din Manualul de reparatie
Proceduri de Intretinere
Informaţii generale
1 Acest capitol este proiectat pentru a ajuta mecanic acasă menţine lui / ei de vehicul pentru siguranţă, economie, viaţă lungă şi performanţe de vârf.
Capitolul 2 conţine un program de master de întreţinere, urmată de secţiuni care se ocupă în mod specific cu fiecare sarcina pe programul. Verificări vizuale, ajustări, reînnoirea componente şi alte elemente de ajutor sunt incluse. Se referă la ilustratii de însoţire a compartimentul motor şi partea de dedesubt a vehiculului pentru locaţiile diferitelor componente.
Opel Corsa C3 Deservire al vehiculului dumneavoastră, în conformitate cu numărul de kilometri / ora de program de întreţinere şi următoarele secţiuni va oferi un program de întreţinere planificate, care ar trebui să conducă la o durată de viaţă lungă şi de încredere. Acesta este un plan cuprinzător, astfel încât să menţină unele elemente, dar nu altele, la intervale de serviciu specificate nu vor produce aceleaşi rezultate.
4 În timp ce serviciul vehiculul dumneavoastră, veţi descoperi că multe dintre procedurile pot – şi ar trebui – să fi grupate împreună, din cauza procedurii specifice curs de executare, sau din cauza imediata apropiere a două componente altfel nu au legătură cu un altul. De exemplu, în cazul în care vehiculul este ridicat pentru orice motiv, de eşapament pot fi inspectate în acelaşi timp ca suspendarea şi componente de direcţie.
5 Primul pas în acest program de întreţinere este de a te pregăti înainte de a începe efectiv de lucru. Citiţi prin toate secţiunile relevante pentru activitatea care urmează să fie efectuate, apoi face o listă şi toqether qather toate piesele şi requirt instrumente? D.
În cazul în care o problemă este întâlnită, cereţi sfatul unui specialist din părţi, sau de un departament de distribuitor de servicii.”

Opel Corsa C
– manual de utilizare si intretinere in limba Engleza
– Manual de service si reparatie benzina si diesel in Engleza
Download
Opel Corsa C
– manual de utilizare al Radio-CD-ului Opel Radio CDR 2005 (Engleza)
Download
Opel Corsa C
– manual de reparare pas cu pas caseta de directie (Engleza)
Download


5 thoughts on “Manuale si documentatii Corsa C

 1. Cuprins manual de reparatii:
  1. Safety First!
  2. Reparatii la marginea drumului
  Introducere, Daca nu porneste masina, Jump starting, Schimbarea rotilor, Identificarea scurgerilor…
  3. Verificari Saptamanale
  Introducere, Nivelul uleiului, Nivelul antigelului, Lichidul de frana, Presiunea si starea anvelopelor, Bateria, Sistemul electric…
  4. Intretinere si Service
  Motor diesel, Motor pe benzina, Plan de intretinere, Proceduri de intretinere…
  5. Motorul si sistemela asociate
  Repararea motoarelor pe benzina de 1.0 si 1.2l, Reparatii motor pe benzina de 1,4l, Proceduri de reparatii al motorului Diesel, Sistemul de racire, incalzire si ventilare, Combustibil si sistemul de evacuare…
  6. Transmisia
  Ambreajul, Transmisia automata, Transmisia manuala, Transmisia Easytronic.
  7. Franele si Suspensia
  Sistemul de franare, Suspensia si directia.
  8. Caroseria

 2. Linkul pentru cel de întreținere si utilizare nu e bun. Dacă puteți să-l reparați, ar fi demențial! Mulțumesc

 3. AM NEVOIE DE UN MANUAL DE REPARATII OPEL CORSA 1,2 an fabricatie 2001, preferabil in limba romana. Daca nu e psibil accept si in limba franceza, mai putin in engleza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*