Manuale Skoda Roomster

roomster

Manualul de utilizare cuprinde informatii despre:
– Utilizarea sistemelor (Instrumente si indicatoare, Blocare si deblocare, Lumini si vizibilitate, Incalzirea si aerul conditionat, comunicatii, etc)
– Siguranta (Siguranta pasiva, centuri de siguranta, sistemul de air-bag, transportul copiilor in siguranta)
– Ponturi pentru conducere (tehnologie inteligenta, Condusul si mediul, remorcarea, etc)
– Intretinere generala (Spalarea si ingrijirea vehiculului, Combustibulul, Rotile, Accesorii si inlocuirea pieselor, etc)
– Asistenta la defectare
– Informatii practice
– Date tehnice (Informatii generale, Dimensiuni, specificatii motor, etc)

Extras din manualul auto:
“Sistemul de răcire
Rolul lichidului de răcire este să se răcească motorul. Sistemul de racire nu necesita intretinere in conditii normale de funcţionare. Lichidul de racire este format din apă cu o concentraţie de aditiv de 40% lichid de răcire. Acest amestec nu numai că oferă protecţie antigel până la -25 ° C, dar protejează, de asemenea, de răcire şi încălzire de coroziune. De asemenea, previne formarea de scară şi creşte semnificativ punctul de fierbere a lichidului de răcire.
Tu nu trebuie, prin urmare, sa redici reduce concentraţia de agent antigel în lichidul de răcire prin adăugarea de apă, de asemenea, nu în timpul lunilor de vară sau în ţările cu clima calda. Concentraţia de aditiv lichid de răcire, în lichidului de răcire trebuie să fie de cel puţin 40%.
Puteţi creşte cantitatea de antigel în lichidul de răcire în cazul în care o concentraţie mai mare de antigel este necesar, din motive climatice, dar numai până la 60% (antigel de protecţie în jos pentru a cca. -40 ° C). Cozi de antigel de protecţie a oprit de mai sus că de concentrare. Vehiculele sunt exportate în ţările cu o climă rece (de exemplu, Suedia, Norvegia, Finlanda) sunt deja fabrica-umplut cu un lichid de răcire, care oferă protecţie antigel în jos pana la -35 ° C. În aceste ţări concentraţia de aditiv de răcire ar trebui să fie la cel puţin 50%…..

Skoda Roomster
– Manual auto de utilizare si intretinere (limba Engleza) 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013
– Manual utilizare Radio-CD Blues, Swing, Beat si Dance
– Manual utilizare sistem de navigatie Amundsen, Cruise


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*