Noul Audi A4 spionat in timpul testelor pe circuitul de la Nurburgring

spion-audi-a4Ai putea fi tentat sa crezi ca masina ascunsa sub acest camuflaj este actualul Audi A4. Dar, conform sefilor Audi, sub conturul familiar al noului A4 se vor regasi un set de detalii de design orbitor si un nou șasiu, care o va face mai nervoasa la condus, dar in acelasi timp si mai confortabila.
Noul A4 va primi, de asemenea, tehnologia de conducere in mod autonom de la Q7, care poate frana, accelera si conduce masina in trafic cu blocaje, pana la viteze de aproximativ 63 km/h.
Motorizarile vor varia de la cel de 1,4 litrii TFSI pe benzina si 123 cp pana la un diesel 3.0 TDI, cu diverse motoare TDI de 2.0 litrii intre. Audi a prezentat, de asemenea, o unitate nou-nouta de 2.0 litri pe benzina TFSI, care va debuta cu A4. Compania pretinde ca acesta va fi “cel mai eficient motor pe benzina de doi litri din clasa sa”, o pretentie indrazneata, care vine insotita de cateva cifre impresionante.
In timp ce sedanul A4 va veni in primul rand, inlocuitori pentru Avant si Avant Allroad vor urma in 2016, la fel ca si un nou coupe A5, A5 Sportback si A5 Cabriolet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*