Noul Ford Mustang intra in productie din 14 iulie

Ford-MustangNoua generatie a lui Ford Mustang va intra in productia de serie in dimineata zilei de luni, 14 iulie 2014. Versiunea decapotabila va fi introdusa in productie doua lunim mai tarziu.
Ford Mustang este cu un pas mai aproape de showroom-urile marcii si de livrarea la clientii norocosi care au reusit sa precomande un exemplar in timpul finalei UEFA Champions League. inceperea productiei noului Mustang a fost confirmata pentru 14 iulie, iar versiunea decapotabila este programata sa paraseasca portile fabricii abia din 15 septembrie. Primele livrari sunt asteptate sa aiba loc pâna la sfarsitul anului curent.
Primele 500 de unitati Ford Mustang au fost rezervate in doar 30 de secunde, in cadrul deschiderii oficiale a sesiunii de comenzi, derulata in timpul Finalei UEFA Champions League. “Eram siguri ca aparitia lui Mustang in Europa va crea multa emotie, insa reactia pe care am experimentat-o din partea clientilor in decursul celor 120 de minute ale finalei Champion League a fost coplesitoare”, a declarat Roelant de Waard, vicepresedinte al biroului de Marketing, Vanzari si Service Ford of Europe.

Mai multe detalii pe Automarket.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*