Noul Ford Mustang – Muscle car american cu apetit european

Ford Mustang   La aproape 50 de ani de la aparitia primei generatii Mustang, unul dintre cele mai iubite modele din lume, chiar si in Europa, Ford ne arata noua generatie Ford Mustang. Inca de la primul ochi aruncat pe poze, am stabilit – e un deliciu aceasta schimbare majora de design!
In primul rand, observam ca silueta este acum mai plonjata in partea din spate, intr-un asumat stil fastback. La fel de repede se vede clar noul stil Ford care a debutat cu noul Mondeo, grila noului Mustang seamana cu a berlinei de clasa medie pe care o asteptam inca in Europa. Capota a ramas la fel de masiva, ba pare chiar mai lunga acum, cu nervuri si prize de aer excelent dimensionate.
Interiorul este o alta noutate. Serios, sobru, afiseaza un display generos si tablou de bord modern, cu ceasuri individuale, despartite de un display care afiseaza informatiile computerului de bord. Stilul este insa masiv, puternic, asa cum ii trebuie unui muscle car autentic, din era moderna, dar cu puternice radacini intr-o perioada extrem de fasta pentru America.
Mai multe detalii pe Motorstory.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*