Noul Kia Sorento a debutat oficial in Coreea de Sud

Kia-SorentoDupa ce au publicat cu putin timp in urma primele poze si detalii, sud-coreenii de la Kia Motors au organizat prezentarea pe viu a noului Sorento, numit neoficial ”om pe drum”.
Spre deosebire de generatia pe care o inlocuiette, noul Kia Sorente tinde spre segmentul luxury, cu renumita deja grila a radiatorului de tip ”tiger-nose” stilata intr-o noua maniera. Printre elementele definitorii ale noului aspect remarcam si seturile de faruri cu o noua forma, barele de protectie redesenate si profilul devenit ceva mai muscular.
Calatorii noului Sorento se vor putea bucura si de mai mult spatiu: lungimea a crescut cu 95 de mm pana la 4 780 mm, iar latimea a crescut cu 5 mm pana la 1 890 mm, insa inaltimea s-a redus cu 15 mm pâna la 1 685 mm. Nu ramane in urma nici portbagajul, care ofera acum 605 litri (mult mai mult decat cei 515 litri oferiti de modelul inlocuit).
Pentru a nu ramane in urma de concurenta, noul Sorento vine si cu sisteme active de siguranta precum cruise control adaptiv, atentionare la parasirea benzii de mers, avertizare la coliziunea din spate, monitorizarea unghiului mort, avertizare la mersul cu spatele si o functie care citeste limitele de viteza.

Filmulet de prezentare Noul Kia Sorento:

Mai multe detalii pe Autostrada.md


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*