Noul Volkswagen Passat: cea de-a opta versiune de design din istoria sa

noul PassatUnul dintre cele mai iubite modele ale marcii Volkswagen trece astazi la cea de-a opta versiune de design din istoria sa. La 41 de ani de la lansarea initiala, Passat devine o masina mult mai matura.
Dupa o serie nesfarsita de teasere si multe fotografii spion, noua generatie Volkswagen Passat este aici. Ajuns la a opta reeditare, modelul german promite sa calce pe urmele de succes ale predecesorilor sai, bazandu-se pe un design mult mai agreabil si pe o serie de tehnologii care vor sa revolutioneze sistemul.
Dezvoltat pe deja populara platforma modulara MQB si folosind otel de inalta rezistenta si aluminiu, noul Passat este mai usor cu pâna la 85 de kilograme comparativ cu vechiul model. Asa se face ca cea mai usoara versiune a berlinei cantareste doar 1312 kilograme
In materie de dimensiuni, Passat B8, asa cum este el botezat in interiorul VW, a devenit mai mic cu 2 mm, insa beneficiaza de un ampatament cu 79 de mm mai mare. Acesta din urma totalizeaza 2791 de mm, in vreme ce lungimea ajunge sa masoare 4767 mm, iar latimea 1832 mm. Noua generatie este si mai aproape de suprafata de rulare, cu o garda la sol coborâta cu 6 mm.
Sasiul a fost regândit complet si beneficiaza acum de o suspensie cu 9 kilograme mai usoara, care include sistem MacPhearson pe fata si multi link pe spate.
Spre deosebire de vechile generatii, noul Passat B8 adopta un design care va multumi pe multi. Se pare ca germanii au reusit sa imbine conservatorismul cu sportivitatea si sa garanteze o aparitie extrem de placuta. Grila vine acum cu bare longitudinale cromate, care se continua si la nivelul farurilor, bosajele au devenit ceva mai largi,

Mai multe detalii pe Automarket.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*