Opel va incepe implementarea Android Auto si Apple CarPlay pe modelele sale mini, mici, compacte si medii

Incepand din aceasta vara, Opel va incepe oferirea integrarii telefonului la bordul modelelor sale prin Apple CarPlay si Android Auto.android_apple_autoIncepand cu urmatoarea generatie a modelului Astra, a carei premiera mondiala va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt, din septembrie, Opel va incepe implementarea Android Auto si Apple CarPlay pe modelele sale mini, mici, compacte si medii incepand cu anul de fabricatie 2016.
Noua generatie a conceptului de infotainment Opel IntelliLink le ofera proprietarilor un mod facil de a accesa atat Android Auto, cat si Apple CarPlay. Sistemul R 4.0 IntelliLink va fi compatibil cu integrarea telefoanelor cu Apple CarPlay si Android Auto pentru modele Opel fabricate la inceputul lui 2016, compatibilitatea Android Auto cu sistemele Touch R 700 si Navi 900 IntelliLink urmand sa devina disponibila in cursul anului 2016.
Utilizarea oricarei aplicatii la bordul unui model Opel compatibil este foarte simpla. Atunci cand nu este conectat un telefon, pe ecranul tactil al sistemului de infotainment este vizibila o pictograma a unui proiector, care apoi se modifica pentru a indica fie Apple CarPlay, fie Android Auto (in functie de aplicatia instalata) la conectarea unui telefon compatibil prin USB. Pentru Android Auto este necesar un telefon ce utilizeaza sistemul de operare Android Lollipop 5.0 sau o versiune superioara, iar pentru Apple CarPlay este necesar un iPhone 5 sau o versiune ulterioara.

Maiu multe detalii pe 24auto.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*