Pana in 2020 toate modele Audi vor avea si versiuni hibride

audi_hibridTendinta companiei Audi de a-ti micsora emisiile de CO2 o vor reprezenta viitorii hibrizi plug-in. Conform planurilor, pana in 2020 toate modelele cu logo-ul cu patru inele vor fi construite pe doua platforme (MQB si MLB-Evo) si vor avea derivate hibride.
Planurile companiei Audi pentru urmatorii sase ani sunt gigantice, iar pentru a avansa si mai mult la capitolul ecologic, fiecare model al constructorului din Ingolstadt va avea o versiune hibrida alimentata la priza pâna in 2020.
Anuntul vine de la Ulrich Hackenberg, seful departamentului de dezvoltare, cu ocazia lansarii noului Audi A3 Sportback e-tron. Potrivit lui Hackenberg, Audi vrea sa prioritizeze dezvoltarea propulsiei hibride cu alimentare la priza deoarece ele raspund asteptarilor publicului. Oficialul Audi considera ca actualul A3 Sportback e-tron este un etalon al segmentului.

Mai multe detalii pe Autostrada.md


One thought on “Pana in 2020 toate modele Audi vor avea si versiuni hibride

  1. Mi se pare un termen cam scurt, avand in vedere rata de achizitie a automobilelor hobrid. Inca mai este loc de mai bine in ceea ce priveste tehnologia lor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*