Protectie speciala: BMW X5 Security Plus

bmw-high-securityIn perioada 9-11 septembrie 2014, in cadrul Salonului International GPEC (General Police Equipment Exhibition and Confrence) 2014 de la Leipzig, BMW Group va prezenta o varietate din actuala gama extinsa de automobile de urgenta si cu destinatie speciala, care sunt utilizate de politie si alte servicii de siguranta publica.
Organizat din doi in doi ani, evenimentul GPEC (General Police Equipment Exhibition & Conference) este cel mai mare targ din Europa destinat exclusiv acestei industrii, care prezinta echipamente de politie si tehnologie de securitate. In calitatea sa de eveniment important pentru industrie si tehnologie, aceasta a opta editie GPEC va oferi o platforma internationala de comunicare pentru vizitatorii din politie si alte servicii de siguranta publica. Ultima editie, GPEC 2012, a atras peste 6.500 de vizitatori din 59 de tari si aproape 500 de expozanti nationali si internationali din 29 de tari de pe cinci continente.
BMW X5 Security Plus combina protectia eficienta a pasagerilor, confortul si spatiul cu performantele dinamice, agilitatea si versatilitatea specifice modelelor BMW X. In calitate de cel mai spatios automobil BMW de urgenta, BMW X5 nu numai ca ofera un nivel foarte generos de spatiu pentru pasageri, ci si un portbagaj cu o capacitate de aproximativ 640 de litri pentru stocarea echipamentelor speciale. Manevrabilitatea superioara se datoreaza motorului V8 pe benzina, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo, ce dezvolta 330 kW/450 CP. In combinatie cu sistemul inteligent de tractiune integrala BMW xDrive, motorul asigura ca noul automobil de securitate poate fi controlat mereu in conditii de siguranta, chiar si in conditii critice – atat pe sosele, cat si in regim off road. Suplimentar, sasiul, sistemele electronice de gestiune si sistemul de franare au fost adaptate la masa mai mare a automobilului. Astfel, performantele BMW X5 Security Plus sunt la acelasi nivel cu cele ale unui model obisnuit, ceea ce asigura manevrabilitate fara efort si in situatiile cotidiene obisnuite. In astfel de situatii, dotarile de securitate sunt integrate atat de discret incat modelul este aproape imposibil de diferentiat de un model de serie, chiar si pentru ochiul unui specialist.

Mai multe detalii pe 24auto.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*