Renault a lansat modelul full-electric Zoe in Romania cu preturi de la 20.900 euro plus chiria bateriei

renault-zoe-electricRenault Zoe devine din aceasta primavara cel mai accesibil autoturism electric de pe piata. Marca franceza a lansat Zoe împreuna cu o schema financiara interesanta: masina se cumpara separat de baterie, care se închiriaza contra unei sume care variaza între 79 si 162 de euro pe luna.
Renault Zoe, al treilea model full-electric disponibil în gama romaneasca Renault dupa Kangoo ZE si Twizy, are un pret de pornire de 20.900 de euro cu TVA inclus. Este pretul disponibil pentru versiunea de echipare de baza, denumita Life. Pentru varianta de top Zen, clientii interesati vor fi nevoiti sa scoata din buzunar 1100 de euro în plus.
Din pretul de achizitie se scade ecobonusul pe care Guvernul l-a anuntat acum doua saptamâni (în jur de 6500 de euro cu tichete Rabla incluse), ceea ce face ca pretul de achizitie al masinii sa ajunga la sub 15.000 de euro. Totusi, trebuie notat faptul ca acest bonus este disponibil pentru doar 100 de clienti ai masinilor electrice în România, deci este conditionat de aceasta limitare.
Pentru a atinge acest pret excelent pentru o masina de acest tip, Renault a inventat o schema de finantare prin care bateria este închiriata utilizatorilor. Astfel, pe lânga pretul efectiv al masinii, clientii vor plati o chirie lunara a bateriei care variaza între 79 si 162 de euro, în functie de numarul de kilometri parcursi anual si de durata contractului de leasing.
Renault Zoe poate fi achizitionat exclusiv în leasing printr-un produs oferit special pentru aceasta masina de RCI Leasing Romania, iar finantarea bateriei se face prin leasing operational.

Mai multe detalii pe Automarket.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*