Renault Clio 4 relansat de Renault

renault-clio-4-facelift
Renault relanseaza cea de-a patra generatie a modelului mini Clio, prin prezentarea versiunii facelift. Este vorba de o revizuire minora la designul exterior, noi culori, scaune redesenate si un nou motor diesel, 1.5 Energy dCi 110, existent deja pe Captur.
Clio este un model de referinta pentru Renault, fiind cel mai vandut automobil francez din toate timpurile, in prezent cu o cota de piata in Franta de 5,4% si in topul vanzarilor catre clientii particulari din Hexagon, dupa primele 5 luni din 2016. Prin urmare, operatiunea de primenire trebuie sa sustina pe mai departe acest parcurs excelent, la trei ani si jumatate de la aparitia actualei generatii. Dupa Clio, in familia modelelor mici de la Renault va urma revizuirea crossover-ul de succes Captur, programata pentru anul viitor.
Renault Clio 4 facelift poate fi recunoscut din fata dupa grila care incadreaza logo-ul, care a fost redesenata, precum si dupa partea inferioara a calandrului, marita. Semnatura luminoasa cu LED fata-spate este oferita in standard doar la al patrulea nivel de echipare, Intens.
clio_4_bord
Mai multe detalii pe 24auto.ro


One thought on “Renault Clio 4 relansat de Renault

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*