Romanii scot din buzunar anual milioane de dolari pentru a-si cumpara bolizi unul si unul

bolizi-de-luxRomanii scot din buzunar anual milioane de dolari pentru a-si cumpara bolizi unul si unul. Doar in primele doua luni ale anului 2014 au fost inmatriculate 38 de masini de lux premium, sase dintre ele costand in total peste 1,5 milioane de dolari.
Lamborghini Aventador, Ferarri F12, Bentley Continental GT V8, Mercedes-Benz S63 AMG 4MATIC sau Audi S7 SportBack, acestia sunt doar câtiva dintre bolizii care circula de la începutul anului pe drumurile tarii. Romanii nu s-au uitat la bani în 2014 atunci când a fost vorba de achizitionarea unei masini noi premium. Astfel, doar sase dintre cele mai puternice autoturisme de prima clasa înmatriculate în primele doua luni ale anului i-au costat peste 1,5 milioane de dolari, potrivit calculelor gândul.
Anul a început cu înmatricularea unui Lamborghini Aventador, cu doua locuri, motor cu o capacitate de 6.498 de cmc, putere de 515 kW si tractiune integrala. Acesta a ajuns în parcarea unei firme bucurestene. Tot în Capitala au ajuns si trei modele Audi de prima clasa, respectiv Audi A8L, S6 Avant si S7 Sportback.

Mai multe detalii pe Gandul.info


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*