Seful Opel Karl-Thomas Neumann a dat startul la Ice Bucket Challenge in lumea auto

seful-opelSeful Opel, Karl-Thomas Neumann, a intrat in Ice Bucket Challenge, care presupune turnarea de apa rece si gheata pe cap. Astfel de clipuri, atat cu personalitati, cat si cu oameni simpli, au devenit virale pe internet. Scopul provocarii este acela de a strange bani pentru ALS Association – o fundatie implicata in lupta impotriva sclerozei laterale amiotrofice – si ideea cu galeata plina cu apa si gheata se pare ca este un succes din moment ce au fost stranse fonduri de 2,3 milioane dolari in doua saptamani din august, fata de 25.000 dolari in aceeasi perioada a anului trecut.
In clipul postat pe canalul de YouTube oficial al marcii pe care o conduce, seful Opel spune ca a primit la randul sau provocarea si ca va dona 100 euro pentru fundatie, dupa care mentioneaza ca s-a razgandit si ca va alege varianta turnarii de apa pe cap.
Dupa cum reiese din clip, Neumann a ales sa le paseze provocarea altor trei personalitati din auto: Martin Winterkorn (seful Grupului Volkswagen), Dieter Zetsche (seful Grupului Daimler) si Mary Barra (sefa Grupului General Motors).

Mai multe detalii pe 0-100.hotnews.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*