Skoda Superb Combi debuteaza cu un portbagaj de 660 de litri

Skoda Superb Combi cu portbagaj de 660 litriSkoda a publicat primele imagini si informatii oficiale ale noului Superb Combi. Portbagajul modelului este de 660 de litri si spatiul de incarcare poate atinge un volum maxim de 1.950 de litri.
Skoda Superb Combi, varianta break a navei amiral a cehilor, a primit o noua generatie. Pana la debutul public de la Salonul Auto de la Frankfurt, din toamna anului curent, Skoda a publicat primele imagini oficiale ale modelului si a dezvaluit si cateva informatii despre acesta. La fel ca in cazul generatiei precedente, spatiul interior este pus la mare pret, iar noul Superb Combi va asigura acest aspect printr-un ampatament generos de 2.841 de milimetri si promite mai mult loc pentru pasagerii sai. in plus, portbagajul atinge 660 de litri (cu 27 mai multi decat la generatia precedenta) si poate sa urce pana la 1.950 litri prin plierea banchetei spate.
Gama de motorizari a noii generatii Superb Combi este preluata de la varianta berlina si asigura un nivel de putere cuprins intre 120 CP si 280 CP.
La fel ca fratele sau sedan, Superb Combi este bazat pe platforma MQB si are o caroserie mai usoara cu pana la 75 de kilograme.

Mai multe informatii pe Automarket.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*