Titlul de `Masina anului 2014` se disputa intre Audi, BMW si Mazda

wcotw      Mazda 3, Audi A3 Sedan si BMW Seria 4 Coupe sunt finalistii categoriei principale a editiei 2014 a World Car of The Year. Castigatorii vor fi anuntati peste o luna, la Salonul Auto de la New York.
Asociatia non-profit care administreaza premiile World Car of The Year a publicat lista modelelor finaliste pentru editia 2014 a acestei competitii. Cei 68 de jurnalisti care formeaza juriul vor prezenta castigatorii in cadrul Salonului Auto de la New York, care va avea in data de 17 aprilie .Editia din acest an reuneste mai multe modele din Statele Unite ale Americii decat cea de anul trecut, alaturi de cateva modele frantuzesti, ambele fiind lasate in urma de modelele germane si japoneze, care au reusit sa ajunga in finala.
Numarul juratilor este decis in functie de importanta pietelor auto pe care le reprezinta acestia si de evolutia pietei auto globale. Astfel, daca editia de anul trecut avea 66 de jurati, WCOTY 2014 apluseaza cu doi si ajunge la 68 de membri ai juriului. La fel ca anul precedent, Romania nu este reprezentata in aceasta competitie.

Mai multe pe automarket.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*