Toyota ii va aplica lui Yaris un facelift

yaris faceliftToyota ii va aplica lui Yaris un facelift. Subcompacta va primi o bara fata inspirata din cea a lui Aygo si va beneficia de o serie de imbunatatiri in materie de dotari, suspensie si materiale.
Toyota Yaris va primi un facelift in vara, anunta reprezentantii companiei japoneze. Odata cu anuntul, cei de la Toyota au publicat si prima imagine a lui Yaris facelift, modelul prezentând un aspect inspirat din cel al noii generatii Aygo. Aspectul modelului de segment B de la Toyota oferit pe piata europeana este diferit de cel al fratelui sau japonez, Vitz, care vine cu un aspect mai putin indraznet, contrar tendintei de a oferi modele “globale”, care sa aiba acelasi design pe toate pietele pe care sunt comercializate. Pe langa modificarile estetice, noul Yaris promite un habitaclu imbunatatit, cu un nivel superior al calitatii percepute si cu mai multe materiale si culori in oferta.
Din punct de vedere tehnic, Yaris facelift va primi o suspensie revizuita, menita sa asigure un nivel superior de comfort si manevrabilitate. De asemenea, antifonarea a fost perfectionata, pentru a reduce nivelul de zgomot perceput la interior.

Mai multe detalii pe Automarket.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*